Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Άλλες χρήσεις προϊόντων μακιγιάζ!!!!



        Πόσες φορές μας τέλειωσε ένα συγκεκριμένο προϊόν μακιγιάζ και δεν προλάβαμε να το αντικαταστήσαμε ή δε μπορούσαμε να διαθέσουμε χρήματα για την αγορά του εκείνη τη στιγμή; Ε, δε χάλασε και ο κόσμος! Σας ενημερώνω, λοιπόν, ότι τα προϊόντα μακιγιάζ μπορούν να έχουν και άλλες χρήσεις, πολλές φορές σωτήριες. Τι κάνουμε όταν μας τελείωσε το ρουζ ή η καφέ μας σκιά; Ή όταν χάσαμε το βουρτσάκι για τα φρύδια; Να μερικές λύσεις...


Βουρτσάκι από τελειωμένη μάσκαρα
Χρήση 1: Βουρτσάκι για τα φρύδια. Δε διαθέτουμε ή χάσαμε το βουρτσάκι για τα φρύδια; Ε, το βουρτσάκι της μάσκαρα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά!
Χρήση 2: Τιθασεύει τις φύτρες των μαλλιών. Αν έχουμε κατσαρά μαλλιά ή έχουμε πολλές φύτρες που ''πετάνε'' όταν τα μαζεύουμε, τότε αρκεί ένα ψέκασμα λακ επάνω στο βουρτσάκι και μερικά περάσματα από τις φύτρες των μαλλιών μας. Θα στρώσουν μετά από λίγες μόνο επαναλήψεις!



Μπρόνζερ
Χρήση 1: Σκιά για τα μάτια. Εάν έχει τελειώσει η καφέ μας σκιά, ορίστε η λύση, για να μη βιαστούμε να αγοράσουμε καινούρια αμέσως.
Χρήση 2: Σκιά για τα φρύδια. Εάν τα φρύδια μας έχουν ίδια απόχρωση και το μπρόνζερ μας δεν είναι ιδιαίτερα ιριδίζον, τότε μας κάνει μια χαρα.
Χρήση 3: Contouring. Με λίγη παραπάνω ποσότητα και με το κατάλληλο πινέλο θα κάνουμε θαύματα.



Ρουζ
Άλλη χρήση: Σκιά. Ό,τι απόχρωση ρουζ και αν διαθέτουμε, μπορούμε κανονικότατα να το χρησιμοποιήσουμε και σα σκιά. Φυσικά μπορούμε και το αντίθετο.



Άσπρη ιριδίζουσα σκιά
Άλλη χρήση: Hightlighter. Μία άσπρη σκιά, ελαφρώς ιριδίζουσα, είναι ό,τι πιο κοντινό σε ένα hightlighter. Μπορούμε, λοιπόν, να τη χρησιμοποιήσουμε και έτσι ή να κάνουμε και το αντίθετο, ανάλογα τι διαθέτουμε στο νεσεσέρ μας!



Καφέ μολύβι ματιών
Άλλη χρήση: Μολύβι φρυδιών. Αν τα φρύδια μας έχουν καφέ αποχρώσεις, τότε μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σα μολύβι φρυδιών (Πολύ χρήσιμο!).



Κραγιόν
Άλλη χρήση: Ρουζ. Το πιο γνωστό και παλιό μυστικό, που το πρωτοείδαμε στις μαμάδες μας οι περισσότερες. Το κραγιόν μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και σα ρουζ, αρκεί να προσέξουμε την ποσότητα αλλά και να φροντίζουμε να το απλώνουμε καλά. Εξάλλου, έτσι είμαστε σίγουρες ότι η απόχρωση του ρουζ ταιριάζει απόλυτα με αυτή του κραγιόν μας!

2 σχόλια:

  1. Ρουζ - κραγιόν; Και πήρα και ενα ωραίο ροζάκι τελευταία! Καιρός για εξτρίμ εγχειρήματα! ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή