Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ιδέες για πρωτοχρονιάτικα δώρα (για τους ξεχασμένους!!!)

     Μιας που τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και αυτήν την Κυριακή και μας μένουν ακόμη λίγες μέρες για την Πρωτοχρονιά, ακόμα και οι πιο αμελείς έχουμε χρόνο για να προμηθευτούμε πρωτοχρονιάτικα δώρα για τους αγαπημένους μας. Ιδέες; Βεβαίως και έχουμε...ορίστε μερικές...
 
 
     Χιονόμπαλα
     Κλασσικό, ωραίο, χριστουγεννιάτικο! Μία χιονόμπαλα είναι το καλύτερο δώρο για κάθε ηλικία και κάθε γούστο!!!


      Βιβλίο
  Ένα βιβλίο είναι επίσης ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση και για κάθε ηλικία. Δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι μία χριστουγεννιάτικη ιστορία, μπορεί να είναι οτιδήποτε, αρκεί να ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντα του προσώπου, για το οποίο το αγοράζουμε.

      Θήκη κινητου
    Επειδή ένα κινητό τηλέφωνο όλοι το έχουμε πια, η θήκη είναι μία ωραία ιδέα για δώρο. Εννοείται, βέβαια, πως θα πρέπει να γνωρίζουμε τι συσκευή κινητού τηλεφώνου διαθέτει το άτομο, για το οποίο την προορίζουμε.


         Γούρι
     Μπορεί να είναι ένα κόσμημα ή ένα διακοσμητικό πέταλο ή ρόδι. Η τύχη είναι κάτι που μας απασχολεί ιδιαίτερα ττο βράδυ της πρωτοχρονιάς και κάνουμε τα πάντα για να μας ευνοήσει όλο το χρόνο. Οπότε ένα γούρι σίγουρα θα εκτιμηθεί.


       Χριστουγεννιάτικη πιατέλα
      Ωραίο και χρήσιμο δώρο για το σπίτι. Μία πιατέλα είναι ό,τι πρέπει για μια νοικοκυρά, για να στολίζει το τραπέζι της και να σερβίρει τα χριστουγεννιάτικα γλυκά της.

 

       Κηροπήγιο
      Τα κεριά είναι πάντοτε καλή επιλογή. Ένα όμορφο κηροπήγιο, με μία χριστουγεννιάτικη παράσταση είναι ένα από τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα δώρα!


    

2 σχόλια: