Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Tip για εντυπωσιακές βλεφαρίδες!







   Όλες θέλουμε να έχουμε μακριές, πυκνές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Δυστυχώς, δεν έχουμε όλες αυτό το προσόν. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να το καταφέρουμε.
     Πρώτα πρώτα, ''γυρίζουμε'' τις βλεφαρίδες μας και ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες. Περνάμε 1-2 στρώσεις μάσκαρα, από τη ρίζα μέχρι την άκρη των βλεφαρίδων. Με τη βοήθεια μιας μπατονέτα καλύπτουμε τις βλεφαρίδες μας σε όλο το μήκος τους και καλά-καλά με λίγη πούδρα talco. Ξαναπερνάμε τις βλεφαρίδες μας με μία στρώση μάσκαρα. Ξαφνικά οι βλεφαρίδες μας αποκτούν όγκο και πυκνότητα!
σδαηΘΠροσθέστε 30 γραμμ. ξύδι μήλου μηλίτη σε μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό, μπείτε μέσα και απολαύστε το λουτρό σας για 15 λεπτά. Το επίπεδο pH του μηλόξυδου είναι παρόμοιο με τα επίπεδα του pH του προστατευτικού όξινου μανδύα στο στρώμα του δέρματος μας, με αποτέλεσμα να συμβάλει στην αποκατάσταση της ισορροπίας του, καταπραΰνοντας το δέρμα.

Πηγή www.life2day.gr: http://www.life2day.gr/2014/10/mhloxido-9-tropoi-na-chrisimopoiithei-se-mallia-kai-swma/Φούσκωμα και δυσπεψία : Αναμείξτε μία κουταλιά της σούπας μηλόξυδο σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το πριν από τα γεύματα για να βελτιώστε την πέψη.  Αυτό θα συμβάλει επίσης και στην πρόληψη της δυσπεψίας και του φουσκώματος.  Επίσης, αν με την πρώτη ένδειξη καούρας πιούμε λίγο μηλόξυδο αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό, την προλαμβάνουμε. Επειδή είναι αντιβακτηριδιακό, μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη βακτηριδιακών λοιμώξεων που μπορούν να προκαλέσουν τροφική δηλητηρίαση.

3 σχόλια: