Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Σπιτικά πατατάκια!!!


Υλικά
πατάτες (όσες θέλουμε)
λάδι ή σπορέλαιο
αλάτι
ρίγανη
πάπρικα
κάρυ

Παρασκευή
Πλένουμε τις πατάτες καλά-καλά και τις κόβουμε σε ψιλές ροδέλες με το ειδικό μηχάνημα, μαζί με τη φλούδα. Τις απλώνουμε σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα και απλώνουμε λίγο λάδι ή σπορέλαιο, ό,τι προτιμάμε, και λίγο αλάτι. Μπορούμε να προσθέσουμε ό,τι υλικό θέλουμε (έχω προτείνει μερικά παραπάνω). Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180οC και γυρνάμε από την άλλη για άλλα 10 λεπτά.

                                                          Καλή όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου