Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Fifty Shades of Grey!!!

       
            Fifty Shades of Grey          (IMDb: 4.2)


   Αμφιβάλλω εάν υπάρχει κανείς που ακόμη δεν έχει δει την ταινία είτε από ενδιαφέρον είτε από απλή περιέργεια. Έχει δεχτεί πάμπολλες κριτικές, άλλες καλές και άλλες κακές, όπως κάθε ταινία. Μία ακόμη κριτική θα επιχειρήσω και 'γω, τόσο για αυτούς που δεν το είδαν ακόμη όσο και για αυτούς που το είδαν και είτε ασπάζονται είτε όχι τη γνώμη μου.
   Jamie Dornar ή αλλιώς Christian Grey: KOYΚΛΟΣ! Τι κορμί, τι πρόσωπο! Κατά τη γνώμη μου, βέβαια, είναι περισσότερο γλυκός και ευάλωτος, παρά σκληρός και sexy! Παίζει, παρόλα αυτά, τέλεια τον βαθιά και συναισθηματικά τραυματισμένο, τον άνδρα που κρύβει πολλά και έχει μυστικά καλά κρυμμένα. 
   Dakota Johnson ή Anastasia Steele: Η αλήθεια να λέγεται, ωραία κοπέλα. Το προσπάθησε πολύ, με την εμφάνιση, τα ρούχα, τα ατημέλητα μαλλιά και το ανύπαρκτο μακιγιάζ, να φανεί ντροπαλή και αθώα. Η έκφρασή της, όμως, δεν την βοήθησε καθόλου! Σε κάποια σημεία, μάλιστα, αντί να κατευθύνεται, κατευθύνει! Μοιάζει πιο πονηρή και από τον ίδιο τον Grey ενώ είναι ιδιαιτέρως δυναμική.

7 βασικές παρατηρήσεις:
-βαρετό και σε κάποια σημεία ΠΟΛΥ βαρετό
-πολύ σύντομο σε διάρκεια
-αρκετά κακό σενάριο
-sex: τόσο όσο
-αρκετά κενά στην υπόθεση (κάποια επειδή έπεται και συνέχεια)
-κλισέ μοτίβο: Μια γλυκιά αθώα φοιτητριούλα "εξημερώνει" έναν όμορφο, πλούσιο, αλλά πληγωμένο άνδρα. 
-Παρόλα αυτά, αυτό το μοτίβο τρελαίνει το γυναικείο μυαλό!

Φήμες λένε...
1. Οι δύο πρωταγωνιστές στην πραγματικότητα ήταν τόσο θυμωμένοι μεταξύ τους που δεν ήθελαν να αντικρύσουν ο ένας τον άλλο.
2. Ο Jamie αποφάσισε να αφήσει το ρόλο του Grey για τις επόμενες ταινίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου